Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Crane Hotel Faralda

 

 

Crane Hotel Faralda

The Crane Hotel Faralda is een unieke en inspirerende locatie voor zakelijke events. Grote merken en grote DJ’s ontdekten de kraan al voor hun evenementen, merkactivaties, boardroom, training en productpresentaties.  De Panoramic Lounge is groot genoeg voor ca. 20 personen en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op Amsterdam. Deze lounge beving zich op 10-15 meter hoogte. . Op 35-50 meter hoogte bevinden zich de drie luxe design suites Free Spirit, Secret en Mystique. In de top van de kraan op 50 meter hoogte vind je  een luxe jacuzzi met fantastisch uitzicht over de stad Amsterdam.. Niet iedereen weet van het bestaan van deze bijzondere locatie. Niet voor niets is het motto: What happens in the Crane Stays…

Alles is mogelijk

De Panoramic Lounge leent zich uitstekend voor een vergadering, brainstorm, teambuilding, management training, productpresentatie, bedrijfsfeest of muziekevenement. De Lounge is ruim 60 m2 en beschikt over  drie grote ramen van maar liefst 15 meter hoog met een uniek utizicht over Het IJ. De boardroom/vergaderruimte is geschikt voor ca. 20 personen. The Crane is ook geschikt voor grotere evenementen, als je het buitengedeelte en eventueel een of meerdere suites betrekt, tot maximaal 70 personen. The Crane werkt samen met verschillende cateraars en op het gebied van catering is er dan ook van alles mogelijk. Als de meeting is afgelopen kan je uitstekend naborrelen aan de Designbar.  De hijskraan leent zich ook uitstekend voor bijeenkomsten waarbij audiovisuele content belangrijk is. Door Internet is er supersnel en er kan wereldwijd worden gestreamd. Op verzoek is een DJ booth-set beschikbaar, kun je licht en geluid inhuren en extra beveiliging laten inzetten. 

Prijswinnend Rijksmonument

Faralda Crane Hotel is de plek voor vrije geesten. De ontwikkeling van de rijksmonumentale hijskraan tot een uniek design hotel was een miljoenenproject die meerdere jaren heeft geduurd. Gelukkig niet voor niets want bezoekers van over de hele wereld zijn onder de indruk van deze bijzondere plek. Mede door het hedendaagse design en de onwaarschijnlijke constructie. The Crane is een landmark die je niet over het hoofd kan zien. Het hotel in haar korte bestaan al genomineerd voor diverse prestigieuze prijzen, waaronder de Pieter van Vollenhovenprijs in 2016.  The Crane Hotel is dan ook niet voor niets het meest gefotografeerde hotel van Amsterdam.

Overnachten in een superdeluxe suite?

Een event of overnachting in Faralda Crane Hotel is niet goedkoop, maar je krijgt er wel heel wat voor terug. De drie luxe suites bestaan ieder uit twee verdiepingen en beschikken over 2 flatscreen-tv’s, een design badkamer met ligbad, een moderne inrichting met unieke designstukken, en een heerlijk bed. The Crane is niet voor iedereen maar als je er eenmaal binnen bent geweest is het een ervaring die je niet snel zult vergeten. 

Contact gegevens

Crane Hotel Faralda
NDSM-Plein 78
1033 WB Amsterdam
T:  020 760 6161
E:  info@faralda.com
W: www.faralda.com

 

 

Crane Hotel Faralda op Social Media

 

 

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA