Project Description

Kleinschalige locatie Aan Susan’s Keukentafel voor uw meeting, training of workshop in Werkhoven, Utrecht

De KRACHT van de Keukentafel! Vergaderen – brainstormen – trainingen – workshops 

Centraal in het land staat een boerderij met daarin een prachtige, robuuste, houten keukentafel. Aan Susan’s Keukentafel.
De huiselijke en tegelijkertijd hippe inrichting van de boerderij zorgen ervoor dat je even helemaal uit de zakelijke sfeer wordt getrokken en de dingen weer lekker fris en breed kan zien.

En daarbij heb je aan de keukentafel natuurlijk de beste gesprekken!
De ontspannen, huiselijke sfeer van de keukentafel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. En alleen als je je op je gemak voelt kan je écht luisteren naar wat de ander zegt en alleen als je je op je gemak voelt, durf je al je ideeën gewoon op tafel te leggen. Een team is op z’n sterkst als iedereen zichzelf durft te zijn!
 
Een ideale plek dus om een keer ‘anders dan anders’ te vergaderen, te brainstormen of een training te geven.
Gewoon bij Susan aan de keukentafel, met uitzicht over de weilanden, schapen en koeien.
Je zit midden in het land en bent toch even helemaal weg van alles. In Werkendam, Utrecht.

Centraal gelegen boerderij exclusief te huur

De boerderij met haar heerlijke grote tuin is er exclusief voor jou. Je komt dus geen andere gasten tegen in en om de boerderij. En natuurlijk maken we gebruik van alle mooie dingen van het seizoen.

In de lente kan je een kijkje nemen bij de lammetjes van de buurboer, in de zomer kan je genieten van de diverse mooie plekken in de tuin en in de kersentijd is het écht een aanrader om te lunchen in de nabijgelegen kersenboomgaard of er alleen even dat heerlijke huisgemaakte kersenijs te proeven!
In de koude wintermaanden stoken we de houtkachel op voor wat extra warmte aan de keukentafel. Zo heeft elk seizoen aan de Keukentafel zijn eigen charmes!

 • Als je alle dingen weer lekker fris en breed kan zien…
 • En als je al je ideeën gewoon op tafel durft te leggen…
 • En als je écht naar de ander kan luisteren…

“De beste gesprekken heb je aan de keukentafel” en dan die in Werkendam, Utrecht

Maar waarom is dat zo, hoe werkt dat dan?
De veilige en ongedwongen sfeer van de keukentafel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.
Stel dat je iets geks of ‘doms’ zegt, dan zal niemand jou ‘neersabelen’ aan de keukentafel.
In een zakelijk aanvoelende ruimte zal je eerder geneigd zijn om jezelf in je ‘waakzame stand’ te zetten. Je denkt twee keer na voordat je jouw gedachten hardop uitspreekt en weegt daarbij af of het wel binnen de cultuur van ‘de anderen’ past. Je kiest voor de veilige weg. Jammer, want hoewel je je ‘foutmarge’ hiermee inderdaad verkleind, komen nu ook je goede ideeën niet op tafel.

Bijkomend voordeel van ‘ontspannen aan de keukentafel zitten’ is dat je in staat bent om écht naar een ander te luisteren. Je prioriteit ligt niet bij ‘geen fouten maken’, ‘op je hoede zijn’ of  ‘indruk maken op anderen’, maar bij écht luisteren naar de ander.
Kortom, voor een goed gesprek is het van belang dat mensen ontspannen aan tafel zitten en zoveel mogelijk zichzelf durven zijn. Op deze manier worden de talenten en capaciteiten van alle teamspelers het beste benut. De huiselijke en informele sfeer van de keukentafel zal daar zeker een steentje aan bij dragen!
 
Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat ‘werken aan de keukentafel’ niet echt als werken voelt. Een cadeautje voor het team! En dat terwijl de output van een dag aan de Keukentafel juist extra groot kan zijn. Want als je UIT je vertrouwde omgeving stapt, stap je vanzelf ook UIT je vaste gedachtenpatronen. En dat zorgt ervoor dat je de dingen weer lekker fris en breed kan zien!

Kortom, Aan Susan’s Keukentafel biedt:

 • Een relaxte, huiselijk en toch hippe sfeer.
 • Uitzicht op de schapen, paarden, koeien en de verte…
 • Een prachtige robuuste houten vergadertafel.
 • Exclusieve verhuur, dus geen andere gasten; even alleen met het team.
 • Een heerlijke tuin met een idyllische vijver, een gezellige veranda en in de zomer de koelte van twee grote notenbomen.
 • Lekkere pure producten, zoveel mogelijk uit de omgeving zelf.
 • Een knapperende houtkachel voor de koudere dagen.
 • Susan als gezellige gastvrouw.
 • Leuke vergaderbreaks; lunchen in de kersenboomgaard, lammetjes kijken bij de buurboer, een rondleiding in de watertoren of een mini-workshop ‘kracht’ van Susan zelf.
 • Centrale ligging, Werkendam, Utrecht.

Contact gegevens

Aan Susan’s Keukentafel
Leemkolkweg 12
3985 SL  Werkhoven
T:   06 – 40 29 58 20
E:   s.dammers@hotmail.com
W:  www.susanskeukentafel.nl

Susan op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA