Project omschrijving

Vergaderen in Amsterdam…  TOBACCO Theater voor uw meeting, workshop of trainingen.

TOBACCO Theater – een industriële eventlocatie in het centrum van Amsterdam

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert. En de keuken… die is op Michelin niveau!

Gastmanschap

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Break-out rooms..? Ja, er zijn er maar liefst 12. Alleen wij noemen het: inspiraties op locatie. Vastroesten kan altijd nog in een standaard congrescentrum maar nu is het de mooiste tijd om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan : een sfeervol commerciële culturele toplocatie met de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis.

Commercie ontmoet Cultuur: C2C

De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.

Referenties

Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Google, Jacobs Douwe Egberts, Booking.com, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

Events op maat

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

 

TOBACCO Theater 360 graden
 
TOBACCO Theater  locatieboek
 

Contact gegevens

Tobacco Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
+31(0)20-3300670
INFO@TOBACCO.NL
www.tobacco.nl

Tobacco Theater op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA