Project omschrijving

Anders Vergaderen Bij Aaltje aan de Linie, Woudenberg, Utrecht

 

Uw vergadering, training, workshop of meeting op een verrassende & inspirerende vergaderlocatie?

Op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u Bij Aaltje aan de Linie aan het juiste adres. In onze sfeervolle vergaderzaal voelt iedereen zich al snel thuis. Met uitzicht op de koeien, de weilanden en de historische Grebbelinie. Tussendoor even wat frisse boeren buitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegen. Dat vergadert wel zo lekker! Bij Bij Aaltje aan de Linie is het mogelijk om plenair te vergaderen, maar er is ook voldoende mogelijkheid om in groepjes te werken.

Sfeervol en huiselijke vergaderlocatie Bij Aaltje aan de Linie

De vergaderzaal zelf is sfeervol ingericht met een bar en een houtkachel. Er is een goede, dimbare verlichting en de opstelling van de zaal is flexibel. U kunt gratis gebruik maken van wifi en een flip-over. Een beamer en scherm zijn altijd beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. Tip: combineer uw vergadering of training met een energieke vergaderbreak!

Onze vergaderlocatie is centraal gelegen in hartje Nederland!

Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Bij Aaltje aan de Linie ligt in de plaats Woudenberg, op ca. 8 kilometer van Amersfoort. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen.

Gratis parkeren Bij Aaltje

Er is een ruime parkeergelegenheid bij Bij Aaltje aan de Linie en parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: Neem buslijn 80 en stap uit bij halte Pothbrug. Loop nu over het fietspad langs het Valleikanaal, zo dat u het kanaal aan uw linkerhand heeft. Steek het kanaal over bij de eerste brug. Volg het pad naar beneden en u arriveert bij Bij Aaltje aan de Linie. Dit is een wandeling van ongeveer 1,5 km.

Vergaderen en eten in Woudenberg

Bij een geslaagde training of vergadering is goed eten en drinken onmisbaar. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan. Natuurlijk zorgen we dat er verse koffie en thee klaarstaat. Voor de liefhebbers met échte opgeklopte melk, voor een boerencappuccino. Koffie met vers gemalen bonen uit het Jura espresso-apparaat is de hele dag vrij beschikbaar.

Lunch
Heerlijk verse, goed belegde broodjes met kaas, vleeswaren uit de streek, brie, eiersalade en nog veel meer. Een kop huisgemaakte groentesoep met groenten uit eigen tuin en vlees van eigen vee, een glas melk, karnemelk of vruchtensap en lekker stuk fruit maken de lunch helemaal compleet. Om de middagdip te bestrijden kunnen we zorgen voor een versnapering. Lekker zoet met chocolade of juist een hartige boerenborrelhap.

Diner
Ook het diner kunnen we voor u verzorgen. Heerlijke buffetten voor groepen van minimaal 15 personen (met uitzondering van de ‘groene’ buffetten). Zit er niets voor je tussen of heb je andere ideeën? Wij denken graag even mee en kunnen bijna altijd wel een buffet ‘op maat’ voor je samenstellen!

Zoekt u nog een ontspannen workshop als afsluiting van uw vergadering?

Wij hebben de volgende suggesties voor u:

Wijnworkshop
Sabreren: met een sabel de kop van de champagnefles slaan. Altijd al eens willen proberen? Dat kan tijdens de cursus ‘Hoe heurt het eigenlijk’? Een cursus over wijn, en hoe je die ‘heurt’ te drinken. Welke wijn hoort nou bij welk gerecht? Waar komt de betere wijn vandaan en vooral: welke is lekker en welke niet? Want natuurlijk wordt er ook geproefd van de wijn. Zoals het heurt. En is de rest van de groep er gek op, maar hou jij niet zo van wijn? Geen probleem, krijg jij een ander drankje om te proeven.

Kookworkshop
Vurig koken is niet zomaar een kookworkshop. Vurig koken, dat doe je buiten. Met een lekker houtvuurtje, stoere ingrediënten van eigen boerderij en biologische groenten van het seizoen. Kan gelukkig altijd, ongeacht het weer, dankzij de verwarmde en overdekte veranda Bij Aaltje.

Teamuitje of vergaderbreak Bij Aaltje!

Een sterke combinatie: effectief vergaderen en een ontspannen activiteit. Na of tijdens een meeting of een zakelijke bijeenkomst kun je Bij Aaltje ontspannen. Werken aan de onderlinge teamspirit, actief en sportief of met slimme spellen, de frisse boeren buitenlucht geeft nieuwe energie. Boerensport, FrisbeeGolf, QR speurtocht, wij hebben vele mogelijkheden.

NIEUW! Escaperoom Aaltjes Advocaatuur

Onze escaperoom is een unieke ervaring die je samen met je collega’s beleeft. Door slim na te denken en met teamwork los je diverse raadsels, puzzels en breinbrekers op. Een wereld vol verborgen raadsels en creatieve oplossingen. Dat komt de teamspirit zeker ten goede! Lukt het jullie om het recept compleet te krijgen?

Neem contact met ons op via onderstaande invulvelden en wij laten u graag weten wat er allemaal mogelijk is op onze veelzijdige locatie!

 

Contact gegevens

Bij Aaltje aan de Linie
Zegheweg 49
3931 MR Woudenberg
T: 033 – 286 1801
E: info@bijaaltje.nl
W: www.bijaaltje.nl

 

 

Bij Aaltje op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA