Project omschrijving

Dutch Biz Amersfoort, Het best bewaarde geheim van Midden Nederland

Het landgoed

Het prachtige landgoed en de bosrijke omgeving zijn een plek om tot rust te komen, om het leven te vieren en om geïnspireerd te raken. Midden op de Amersfoortse Berg is Landgoed Dutch Biz een bijzondere plek waar u zich meteen thuis voelt.
De villa en het café liggen aan een groot open grasveld. De locatie is geschikt voor allerlei activiteiten, evenementen en bijeenkomsten.

Onze vergaderruimtes

De statige villa is een zeer geschikte plek voor zakelijke en particuliere evenementen en bijeenkomsten. Van receptie tot culinair diner en van vergadering tot bedrijfsevenement, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Verborgen in de bossen van de Amersfoortse Berg ligt Landgoed Dutch Biz. Een oase van rust, waar u in een huiselijke en ontspannen sfeer terechtkunt voor al uw evenementen en bijeenkomsten. De villa is het stralende middelpunt van het landgoed. Het grote, statige pand heeft drie mooie ruimtes voor grote en kleine gezelschappen en het café in het voormalige koetshuis vormt een prachtige plek voor een privé lunch of diner, een borrel na de vergadering of een groot (personeels)feest.

Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn, zodat u tijdens uw bijeenkomst of evenement beschikt over de ruimtes die het beste bij u passen.

Villa Meeting Room 1:

* tot 24 personen in vergader/boardroom opstelling
* tot 60 personen in theateropstelling
* tot 24 personen in U-vorm
* tot 100 personen voor een staande receptie
* tot 50 personen private dining
* voorzien van alle moderne faciliteiten

Villa Meeting Room 2:

* tot 10 personen in vergader/boardroom opstelling
* tot 25 personen in theateropstelling
* voorzien van alle moderne faciliteiten

Villa Meeting Room 3:

* tot 6 personen in vergader/boardroom opstelling
* voorzien van alle moderne faciliteiten

Serre:

* tot 14 personen in vergader/boardroom/diner opstelling
* voorzien van alle moderne faciliteiten

Het Dutch Café heeft 2 verschillende ruimtes, de serre en de bar, heerlijk om even te lunchen tijdens de vergadering of training. De serre van het café is ideaal voor een privé diner, maar de hele bar is ook af te huren voor zakelijke of particuliere evenementen tot maximaal 350 personen.

Elk van de vergaderruimtes heeft een landelijke en huiselijke stijl en sfeer. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee om te zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt.

Faciliteiten

Wij beschikken over alle moderne faciliteiten voor een prettige en goed verzorgde bijeenkomst:
• flipovers, Plasmaschermen
• voldoende parkeergelegenheid
• overal gratis wifi
• de meeste ruimtes zijn toegankelijk voor mindervalide gasten

Tussendoor kunt u ontspannen en wandelen in onze grote bostuin (4000 m2) of even lekker genieten van een cappuccino in onze bar.

Catering opties

Onze cateringmogelijkheden zijn eindeloos! Van ontbijt tot diner, van kaasplankje tot complete borrel, alles is mogelijk, volledig afgestemd aan uw wensen en uw gasten. Onze BBQ is favoriet, leuk als afsluiter na een intensieve training of als personeelsuitje. Ook in particuliere sfeer is het gezellig om met elkaar te dineren in de gezellige en informele sfeer van ons café. Een bijzonder weetje: wij gebruiken honing van onze eigen bijen. Met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten als verse groenten, biologisch vlees en versgebakken brood maken wij van iedere maaltijd een culinair feestje.

Even uit vergaderd?

Landgoed Dutch Biz is de uitgelezen plek voor uitdagende, inspirerende en avontuurlijke activiteiten. Van een ballonvaart tot een ontspannende wandeling en van yoga tot een culinaire kookworkshop. Meer dan voldoende mogelijkheden!

Parkeren en bereikbaarheid

Bij het Landgoed kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij hebben ruim 75 parkeerplekken.
Ook met het ov zijn wij goed te bereiken. Vanaf Amersfoort Centraal is het 10 minuten met de bus! En je kan ook prima met de ov-fiets komen.

Vergaderen en overnachten?

Aangezien er bij ons om de hoek een goed hotel zit waar wij mee samenwerken, is het mogelijk hiervan gebruik te maken. Dit zorgt er voor dat wij complete 24-uurs en 32-uurs arrangementen kunnen aanbieden. Zo is alles voor twee (of meer) dagen in één klap geregeld. Vraag naar de mogelijkheden!

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen in de week open.
Op werkdagen standaard van 08.30 uur tot 18.00 uur.
Op verzoek zijn onze openingstijden van 07.30 uur tot 00.30 uur.

 

Contact gegevens

Dutch Biz
De Genestetlaan 7 – 9
3818 GW Amersfoort
T: 033 – 4 779 779
E. info@dutchbiz.nl
W: www.dutchbiz.nl

 

Dutch Biz op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA