Project omschrijving

Training, bijeenkomst of workshop? Anders vergaderen op historische locatie Johannahoeve in Utrecht

Vergaderingen. Ontmoetingen. Dialogen. Samenkomen.

Johanna Hoeve is een boerderij uit 1900 met een unieke uitstraling, die ruimte biedt aan een kleinschalige vergaderlokatie van 10 tot 15 mensen.  Liggend aan een meanderende polderweg aan de buitenkant van Utrecht, bieden wij een ontmoetingsplek voor vergaderingen, familiebijeenkomsten, high-tea, dialogen of bijzondere samenkomsten. Ons motto is: ‘Mijn huis is jouw huis’. In een ongedwongen sfeer maken wij ruimte voor allerlei vormen van bijeenkomsten in en rondom de prachtige tuin.
Makkelijk te bereiken vanaf de A12, maar omringd door groen, ligt Johanna Hoeve in een prachtig natuurgebied. Nabij Montfoort, Ijsselstein, Nieuwegein, zijn er prachtige wandel- en fietspaden

Vergaderen is inclusief thee en koffie en als men dat wil, kan ik ook een lunch verzorgen. Ik bak ook altijd taarten. En willen mensen een maaltijd, dan kan dat ook. Zij het dat het om eenvoudige maaltijden gaat

Wat maakt deze locatie uniek, inspirerend, innovatief en/of onderscheidend?

Johannahoeve is uniek vanwege de historie van het gebied waar het zich bevindt. Het is heel oud en een prachtige, slingerende weg omzoomd met bomen. De Nedereindse plassen zijn op een steenworp afstand.
Daarnaast is het uniek omdat mijn huis een smeltkroes is van culturen. Ik heb heel veel gereisd, ben zelf in Zuid-Amerika opgegroeid en ik ben een grote kunstliefhebber. Dus het huis ademt een sfeer uit die heel bijzonder is hoor ik altijd van mensen die bij me op bezoek komen.

Hoe omschrijft u de bedrijfsfilosofie?

Mijn bedrijfsfilosofie is simpel: ik wil dat men zich thuis voelt en een sfeer creëren waarin men kan werken en ontspannen tegelijk. Ik geef zelf ook trainingen op het gebied van leiderschap en verandermanagement en mensen kunnen als ze dat leuk vinden mij ook vragen of ik daar iets over vertel ter inspiratie of als aftrap van een bijeenkomst. Indien gewenst kan er voor life muziek worden gezorgd: de bezoekers moeten een onvergetelijke ervaring hebben in mijn hoeve!

Hoe vertaalt deze zich onderscheidend in de praktijk?

Johannahoeve moet wat mij betreft een ontmoetingsplek worden voor mensen van allerlei pluimage. Bij mijn voordeur hangt een bord ‘Mijn huis is jouw huis’. Dat is iets typisch Zuid-Amerikaans en dat is de spreuk die weergeeft wat ik beoog. Ze zijn mijn gast en ik zal er alles aan doen om de bijeenkomst die ze willen organiseren – of het nou een vergadering is, een high-tea, een informeel samenzijn – een bijzondere ervaring te laten zijn. Indien mensen dat leuk vinden kan ik foto’s maken zodat ze die herinnering ook mee kunnen nemen.

Contact gegevens

Johanna Hoeve
Nedereindseweg 544
3546 PT Utrecht
M: 06 2061 0079
E: sharkema@ziggo.nl
W: www.johannahoeve-eu.webnode.nl

Johanna Hoeve op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA