Project omschrijving

Vergaderen en overnachten: Landgoed Zonheuvel in Doorn, Utrecht

Duurzaam vergaderen in het groen

Landgoed Zonheuvel is de locatie voor uw  vergadering, training, workshop, brainstorm, outdoor activiteit, congres en weekendje weg in de provincie Utrecht.

Verschillende zalen, overnachten of extra activeiten?
De 4 gebouwen bieden een hotel en restaurant, 33 vergaderzalen, openluchttheater en de grootste congreszaal in de omgeving. Het historische Maarten Maartenshuis, moderne Paviljoen, klassieke Koetshuis en natuurlijk gelegen Lodges hebben alle hun eigen stijl, faciliteiten en uitzicht op het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Het Paviljoengebouw is het centrale punt van het landgoed waarin zich 5 vergaderzalen en een congreszaal tot 500 gasten bevinden. Ook voor kleinere gezelschappen, bijvoorbeeld voor coaching, hebben prachtige ruimtes ter beschikking. De aangrenzende foyer en lounge zijn geschikt voor ontvangst, catering of kleinschalige beurzen. Naast de 110 hotelkamers treft u hier ook het restaurant met terras en onlangs vernieuwde bar aan.

Het Maarten Maartenshuis is het voormalige woonhuis van schrijver/ dichter Maarten Maartens (pseudoniem van mr. dr. Jozua (Joost) Marius Willem van der Poorten Schwartz). Nu biedt het Maarten Maartenshuis 8 vergaderzalen, waaronder 3 stijlzalen. Het Koetshuis werd vroeger gebruikt als woonhuis voor de butler en chauffeur van Maarten Maartens en herbergde de stallen.
Tegenwoordig  zijn in het koetshuis 8 vergaderzalen en 7 uitsplitsruimten gevestigd. De Lodges liggen verscholen in het bos. U kunt hier in alle rust vergaderen al dan niet in combinatie met outdoor (cooking) activiteiten. Zoekt u een locatie voor een inspirerende film- of theatervoorstelling, product presentatie, workshop, huwelijksceremonie of ander evenement? Reserveer dan nu het Maarten Maartens Openluchttheater.

Aanrijden en parkeren
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12. Vanaf station Driebergen-Zeist is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar met de shuttle service op biogas die te reserveren is via internet. Tevens beschikt Landgoed Zonheuvel over ruime en gratis parkeergelegenheid met elektrische oplaadplaatsen voor auto’s en fietsen.

 

Contact gegevens

Landgoed Zonheuvel
Itje Verhagen
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
T: 0343 47 35 00
E: sales@landgoedzonheuvel.nl
W: www.landgoedzonheuvel.nl

Zonheuvel op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA