Project omschrijving

Vergaderlocatie LOODS10 Oudewater, Utrecht voor uw meeting, training, workshop of vergadering!

Sfeervolle vergaderlocatie in het Groene Hart…

…binnen maar toch buiten, kwaliteit is vanzelfsprekend en gastvrijheid heel gewoon. Echter de combinatie van faciliteiten en persoonlijk benadering maakt LOODS10 Oudewater buitengewoon.

Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. Dat gevoel brengen we over.

“Buitengewoon vergaderen, waarbij we voor ogen hebben zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke uitzicht, het prachtige monumentale pand en onze gastvrijheid.”

Luxe vergaderruimtes bij LOODS10

LOODS10 Oudewater beschikt over twee luxe vergaderruimtes die exclusief kunnen worden aangeboden. Geniet van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. LOODS10 Oudewater is de ideale plek voor een succesvolle vergadering.

De grote vergaderruimte
Deze zaal is circa 60 m² en is uitgerust met high-tec apparatuur. De standaard opstelling bestaat uit een in hoogte verstelbare tafel (4.20 x 1.60 m) die ruimte biedt aan maximaal 14 personen. Deze opstelling is uit te breiden tot een vierkante opstelling waar 24 personen comfortabel aan kunnen zitten.

De kleine vergaderruimte
Deze zaal is circa 13m² en is voorzien van high-tec apparatuur. De ruimte is geschikt voor maximaal 6 personen en is tevens per uur te boeken. Bij LOODS10 Oudewater richten we uw vergaderruimte in zoals u dat wenst.

Vergaderen en eten bij LOODS10

De lunchruimte beschikt over een luxe koffiebar en biedt vrij uitzicht over de polder, een groot terras en prachtige boomgaard. Wij verzorgen ontbijt, lunch, diner en borrel. Daarnaast bieden wij diverse workshops en activiteiten aan. In overleg kunnen wij de arrangementen geheel op uw wensen afstemmen.

Ontbijt
Start de dag met een heerlijk gevarieerd ontbijt bij LOODS10. Dat is niet alleen een goed begin van de dag maar ook een goed begin van de vergadering.

Lunch
Bijzondere broodjes, salades, soepen en meer. Of u nu kiest voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, alles is met zorg bereid, met gebruik van verse ingrediënten.

Diner
Wij koken met de seizoenen mee en hebben de voorkeur om zoveel mogelijk streekgebonden en biologische producten te gebruiken. Heeft u speciale voorkeuren of wensen dan horen wij dit graag. Of laat u verrassen!

Teambuilding of workshop bij LOODS10

LOODS10 is naast een ideale vergaderlocatie ook de perfecte plek voor een (bedrijfs-) borrel, evenement, receptie, picknick of bbq in de boomgaard. Wij bieden ook workshops en activiteiten aan.

Heeft u iets bijzonders te vieren? En bent u op zoek naar een sfeervolle locatie met aandacht voor kwaliteit en persoonlijke benadering? Wij zorgen ervoor dat alles klopt, in de sfeer die bij u past, zodat u onbezorgd kan genieten van het feest.

Bereikbaarheid en parkeren bij LOODS10

Strategisch gelegen nabij de A2 en de A12 en is uitstekend te bereiken. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Lijndiensten vanuit Utrecht, Woerden en Gouda hebben een halte op nog geen 200 meter van LOODS10.

LOODS10 biedt ruimte aan gezelschappen van verschillende grootte, is uitstekend bereikbaar en u parkeert voor de deur.

 

Wij denken graag met u mee.  Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken of kom een keer langs.

 

Contact gegevens

LOODS10 Oudewater
Oudeweg 10a
3421 GX Oudewater
T: 0348 – 508 781
E: info@loods10oudewater.nl
W: www.loods10oudewater.nl

LOODS10 op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Sfeervolle vergaderlocatie LOODS10 in Oudewater, Utrecht. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Luxe gecombineerd met huiselijkheid.
Sfeervolle vergaderlocatie LOODS10 in Oudewater, Utrecht. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Luxe gecombineerd met huiselijkheid.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA