Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Louisehoeve in Linschoten, Utrecht

 

Vergaderlocatie Louisehoeve:

Vergaderplaats Louisehoeve bevindt zich op het Landgoed Linschoten. Dit maakt de vergaderlocatie tot een unieke plek midden in het Groene hart waar men volledig omringd door natuur met elkaar in gesprek kan gaan. De zolder van de voormalige veestal en het oude Kaashuis zijn beschikbaar voor uw bijeenkomsten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de luxe B&B (max. 12 gasten) voor een meerdaags verblijf.

Locatie :

Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in een bosrijke plek op het Landgoed Linschoten nabij Woerden. De Louisehoeve is een goed verstopt pareltje en een oase van rust op steenworp afstand van de A12. De grote steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam liggen op minder dan 40 autominuten afstand. De historische boerderij werd in 2013 door Jaap en Karin verbouwd, waarbij de liefde voor details uit het verleden een prachtige synergie vormt met moderne functionaliteit.

Vergaderruimtes:

Er zijn 2 vergaderlocaties: Het Kaashuis (6 personen) en De Hooizolder (12 personen).

Gastvrouw:

Vergaderplaats Louisehoeve is het initiatief van Karin Peperkamp, bedrijfstrainer en –coach. ‘De droom voor een eigen vergaderlocatie begon in de tijd dat ik veel incompany-trainingen gaf aan grote organisaties en bedrijven. Meetings in het bedrijfspand zelf belemmeren vaak de creativiteit en focus. Je mist de rust en natuur van het off-site vergaderen’.

Vergaderlocatie Louisehoeve biedt, niet alleen een rustgevende en inspirerende plek om te vergaderen of trainen, maar ook de mogelijkheid om de expertise van Karin Peperkamp in te roepen. Als veelzijdige en ervaren teamtrainer en -coach, ondersteunt zij groepen met hun traject om doelen in daden om te zetten.

Meer informatie? Bekijk de website op http://vergaderplaatslouise.nl/

Contact gegevens

Vergaderplaats Louisehoeve
Haardijk 12
3461 AB Linschoten
T: +31 (0) 6 15 08 62 40
E:  karin@vergaderplaatslouise.nl
W: www.vergaderplaatslouise.nl

 

 

 

Louisehoeve op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA