Project Description

Anders Vergaderen bij: Op de Loeff in Utrecht

OpdeLoeff Utrecht:

Een bijzondere plek waar Utrecht om je heen kabbelt en het stadsleven een deurklink verder ligt.

OpdeLoeff betekent vergaderen, brainstormen, bijeenkomen op een heel bijzondere locatie in hartje centrum Utrecht en bij eigenaresse Rolanda de Gilde thuis. Als alternatief voor de vergaderzaal met systeemplafond biedt zij haar gast(en) een stoel aan de keukentafel of in de “Loeff lounge” aan.

De keukentafel:

De keukentafel is de plek om te ontmoeten. Je zult zien hoe natuurlijk het voelt. We delen, we denken, we klagen, we troosten, we ouwehoeren en we proosten. Proviand is binnen handbereik, daarom zitten we er graag. Want komt het mes op tafel, kan er maar beter iets te snijden zijn! De keukentafel is geschikt voor gezelschappen tot maximaal tien personen.

De Louff Lounge:

Bent u met een kleiner gezelschap en op zoek naar een knusse ruimte, dan kunnen wij u op de eerste verdieping de gezellige Loeff Lounge bieden. Voor maximaal vijf personen is er plek in deze zonbelichte ruimte voor een openhartige bijeenkomst of creatieve brainstomsessie. Huiselijk op de bank komt je gesprek natuurlijk en gemakkelijk tot stand!

Gastvrijheid betekent voor ons de kunst van het creëren van memorabele momenten. Dit vertaalt zich onder andere in de persoonlijke service die verleend wordt door Rolanda. De ambiance zorgt ervoor dat iedereen zich, op elke locatie ‘OpdeLoeff’ comfortabel en op zijn gemak voelt. Hierdoor ontstaan er keer op keer verrassende ideeën welke op hun beurt weer tot mooie gesprekken leiden.

Bereikbaarheid:

OpdeLoeff ligt op 7 minuten lopen van het CS Utrecht en binnen 5 minuten lopen zijn er 2 parkeergarages, La Vie en Paardenveld.

Contact gegevens

OpdeLoeff 
Loeff Berchmakerstraat 40/40b
3512 TE  Utrecht
T: 06-42474699
E: Rolanda@opdeloeff.nl
W: www.opdeloeff.nl 

 

OpdeLoeff op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA