Project omschrijving

Uw vergadering, workshop of meeting in de stijlvolle ambiance bij Oranjerie Hydepark, Utrecht

 

Volop privacy in een inspirerende en groene omgeving, vergaderlocatie Hydepark!

Oranjerie Hydepark beschikt over drie vergaderruimtes en spreekkamers. Ze bieden plek aan 8 tot 10 personen en zijn voorzien van state-of-the-art vergaderfaciliteiten. Meer ruimte nodig? In de voormalige Palmenkas kunt u presentaties of speeches geven aan gezelschappen tot 100 personen. Uiteraard is er ook een luxe salon om uw gasten te ontvangen.  Tussendoor kunt u in stijl borrelen, lunchen of dineren in de sfeervol ingerichte Oranjekas. Geniet bij mooi weer van het chique terras met uitzicht op de sierlijke parktuin, of maak een wandeling over het uitgestrekte, historische landgoed.

Of het nu gaat om een vergadering, boardroommeeting, teamdag of netwerkevent; Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor uw evenement.  De locatie heeft een exclusieve maar warme uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren. Dit versterkt uw programma en tilt uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau. Voor grotere groepen kunnen we gebruik maken van acht conferentiezalen elders op het landgoed.

Catering, entertainment en activiteiten bij vergaderlocatie Hydepark

Natuurlijk ontbreekt het u en uw gasten aan niets. Van koffie met heerlijke petit fours tot uitstekende wijnen met bijpassende hapjes; onze koks zorgen voor een foodbeleving op topniveau. Een aansluitend walking diner, dinerbuffet of een chique uitgeserveerd diner is uiteraard mogelijk. En met een breed scala aan activiteiten, workshops en entertainment zorgen we dat u en uw gasten een onvergetelijke dag beleven. We inspireren u graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van uw evenement.

Een landgoed vol mogelijkheden, ook vóór, tijdens of na uw vergadering, meeting of training

Ontspannen pauzemomenten, afsluitende borrel of afwisselende buitenactiviteiten? Voor de Oranjerie ligt een terras, met uitzicht op de sierlijke parktuin. Ook het omliggende landgoed biedt volop mogelijkheden.

Oranjerie Hydepark werd gebouwd tussen 1887 en 1888. Het monument doet met zijn hoge ramen, pilasters, lijsten, balustrades, koepels en rijke versieringen denken aan bijvoorbeeld de Franse paleizen van Versailles. De landheer van landgoed Hydepark gebruikte de oranjerie jarenlang om zijn Zuid-Europese potplanten en palmen te beschermen tegen de koude Nederlandse winters.

Parkeren bij Hydepark in Doorn (provincie Utrecht)

U vindt dit recent gerestaureerde en gerestylede rijksmonument op een sierlijk landgoed in Midden-Nederland. Oranjerie Hydepark ligt in Doorn (provincie Utrecht), op enkele minuten rijden van snelweg A12 en beschikt over ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid. Er zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Vergaderen en overnachten in Doorn bij Hydepark

Willen u en uw gasten overnachten op het landgoed? Op loopafstand van de oranjerie vindt u een hotel met 24 kamers.

Contact gegevens

Oranjerie Hydepark
Esmée Kers, Esmée Foppen of
Nicolien van Olst
Hydeparklaan 10
3941 ZJ Doorn
T: 088 – 000 1535
E: info@oranjeriehydepark.nl
W: www.oranjeriehydepark.nl

 

Hydepark op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA