Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Utrecht Community

 

Vergaderen in een monumentale treinloods die duurzaam is verbouwd.

Utrecht Community is een hippe, inspirerende locatie met verschillende werkplekken door het hele gebouw heen. Er is veel ruimte, licht en openheid in het pand en er staan veel planten en bomen die de ruimte een groene en unieke sfeer geven.

Duurzaam ondernemen

UCo is een plek voor duurzame ondernemers. Ongeveer 28 bedrijven en organisaties bevinden zich dagelijks in de 1800m2 grootte locatie met werk-, workshop-, en overlegruimte. De bedrijven hebben uiteenlopende disciplines, maar dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van integrale duurzaamheid.

Verschillende vergader-mogelijkheden

Er zijn acht ruimtes beschikbaar die modern en hip zijn ingericht. De ruimtes hebben veel licht en een aangename sfeer. Ze zijn geschikt voor kleine en grote groepen en kunnen voor allerlei doeleinde gebruikt worden. De stoelen en tafels kunnen opgesteld worden zoals u wilt. Er zijn 8 ruimtes die gebruikt kunnen worden voor 1 tot 60 personen. Er zijn vele faciliteiten beschikbaar en het is ook mogelijk om de keuken te gebruiken of eigen catering te verzorgen.

Locatie

In een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg in Utrecht ligt de monumentale treinloods. UCo ligt op 5 minuten fietsafstand van Utrecht Centraal en is ook per bus of ter voet goed bereikbaar. Als u met de auto komt, kunt u hem gratis naast het gebouw parkeren.

Het centrum van Utrecht is een kwartier lopen. In het centrum zitten allerlei kleine winkels, cafés en restaurants. U kunt hier heerlijk langs de grachten wandelen en genieten van de gezelligheid.

Faciliteiten

  • Er kan gratis gebruik worden gemaakt van wifi, beamer, flipover, whiteboard, geluidsinstallatie en projectiescherm.
  • Voor €15,- per persoon wordt er een uitgebreide lunch verzorgt.
  • Voor een halve dag is koffie en thee €4,50 per persoon en voor een hele dag is het €8,50 per persoon.
  • Er is ook een tuin en terras buiten die gebruikt zou kunnen worden.
  • Er is heel veel mogelijk in overleg, dus als u iets nodig heeft, laat het alstublieft weten.

Contact gegevens

Utrecht Community
2e Daalsedijk 6a
3551 EJ Utrecht
T: 06 38 29 81 11
E: info@utrechtco.nl
W: www.utrechtco.nl

 

Utrecht Community op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA