Project omschrijving

Anders Vergaderen bij vergaderlocatie VROEG in Bunnik, Utrecht

Kom binnen, voel u thuis, u bent de hele dag welkom!

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. In de prachtige, landelijke omgeving van Bunnik verrassen wij u als groep graag met onze ambachten.

Vroeg is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1600. Bij binnenkomst kunt u onze bakkerij niet missen. Daar bakken wij de hele dag door brood volgens eigen receptuur.

Onze zalen

Onze vergaderzalen zijn gesitueerd in de Voorkamers, de Oude Schuur en de Kleine Boerderij. Deze besloten ruimtes zijn prima geschikt voor kleine groepen vanaf zes personen tot een gezelschap van 90 personen. Tevens hebben we een mooie tent op ons bunkerveld staan.

Vergaderarrangementen

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, wat dacht u van de dag vroeg beginnen met een ontbijt in onze boomgaard; je ruikt het verse brood al wanneer je aan komt lopen. Verenig het zakelijke met het aangename, en drink je koffie tijdens de pauze op ons terras terwijl je naar de schapen en koeien kijkt die rustig aan het grazen zijn in de ochtendzon. Na een stevige boeren broodmaaltijd kan de vergadering worden vervolgd. ‘s Middags worden er huisgemaakte zoetigheden geserveerd bij de thee. Maar andere keuzes kunnen uiteraard ook.

Neem contact met ons op en wij maken een u een voorstel op maat!

Vergaderbreak?

Tussen de vergaderingen door kan heerlijk gewandeld worden in de natuurgebieden Amelisweerd en Rhijnauwen, of een ontspannend potje ‘boerengolf’ gespeeld worden in het weiland aan de overzijde van de weg.Maar we hebben meer opties voor u, vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaande invulvelden.

Bereikbaarheid en parkeren

Door de centrale ligging is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen, presentaties en trainingen te geven of om een buitengewoon feest te vieren. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Bij Vroeg ontvangen wij u graag. Kom binnen, ervaar het huisgevoel en wees welkom!

Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats, parkeerplaats Oud Amelisweerd en Parkeerplaats fort bij vechten.

 

Contact gegevens

VROEG
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik
T: 030 8201010
E: info@vroeg.nl
W: www.vroeg.nl

VROEG op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA