Project omschrijving

Unieke locatie om voor uw vergadering, workshop of seminar: Zorgboerderij Blommendal in Stoutenburg, Utrecht

Zorgboerderij Blommendal

Waar niets hoeft maar bijna alles mag!

Op zorgboerderij Blommendal bieden wij dagbesteding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Hierbij vinden we samenwerken en maatschappelijke participatie belangrijk: we willen graag dat de mensen die op de boerderij komen met begeleiders en andere partijen samenwerken en ook mede invloed hebben op wat er gebeurd op de boerderij. Op de boerderij  hebben we paarden, kleinvee en een vleesveetak. Er worden verschillende therapieën met het paard gegeven zoals paardencoaching en hippische sportoefentherapie. Voor de creatieve deelnemers hebben wij ’t Prutshuus, hier worden o.a. producten voor de verkoop gemaakt, eventueel op aanvraag.

Vanaf 2019 kunnen mensen en/of gezinnen met een hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgeloze vakantie, terecht op zorgcamping ‘De Ruif’. Een mooi gelegen zorgcamping tussen het groen, hier kunnen ze overnachten in een safaritent.

Daarnaast mogen de groentetuin en boomgaard ook niet ontbreken waar we ingrediënten vandaan halen om lekkernijen van te maken.

Locatie

Aan de rand van het mooi landelijk centraal gelegen Stoutenburg, ligt onze zorgboerderij Blommendal. Zorgboerderij Blommendal ligt tussen Leusden, Amersfoort en Hoevelaken in en is goed bereikbaar vanaf de snelweg. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Een goed bereikbare locatie met een rustgevende en groene omgeving!

Onze verrassende vergaderruimtes

Er is ook een mogelijkheid om te vergaderen, workshops en/of trainingen te geven. Wij bieden u de keuze uit twee vergaderruimtes*: een moderne vergaderruimte voor max 50 personen of een vergaderruimte in western sfeer voor max 30 personen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor een standaard lunch of een luxe boeren lunch. Het bijzondere van onze locatie is dat de deelnemers de lunch verzorgen, onder goede begeleiding. In de pauze kunt u genieten van de landelijke en rustgevende omgeving en de dieren op de boerderij.

*In beide ruimtes heeft u de beschikking over een beamer en flip-over.

Tarieven

De zaalhuur is voor beide vergaderzalen € 150,00 per dag / € 100,00 per dagdeel.

Dit is inclusief koffie / thee / water, met een kleine versnapering.

Boven de 20 personen rekenen wij € 1,00 extra per persoon.

Standaard lunch: € 6,50

Bestaat uit:

Duitse harde broodjes, zachte broodjes en krentenbroodjes.

Beleg: vleeswaren, kaas, zoetigheid, tomaten, komkommer

Drinken: jus d’orange, koffie, thee, melk/karnemelk.

Luxe boeren lunch: € 8,50

Bestaat uit:

Luxe harde broodjes, zachte broodjes, krentenbroodjes, soep van de dag, gekookte eieren, salade.

Beleg: vleeswaren, kaas, zoetigheid,  tomaten, komkommer,

Drinken: jus d’orange, koffie, thee, melk/karnemelk

Actief vergaderen

Wilt u vergaderen afwisselen met een teambuilding? Of liever de gehele dag actief zijn met uw team? Op zorgboerderij Blommendal kunt u de handen uit de mouwen steken. Tijdens de teambuilding werkt uw team in kleine groepjes , samen met onze deelnemers, aan allerlei klusjes  in en rondom zorgboerderij Blommendal. Er is genoeg te doen! Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om de teambuilding te combineren met een workshop paardencoaching om zo de teamspirit te vergroten.

XXL BBQ & picknicktafel

Wat is er nu gezelliger dan de dag met elkaar af te sluiten aan tafel? Bij ons kunt u gebruik maken van een unieke XXL BBQ & picknicktafel voor maar liefst 30-40 personen. U kunt de catering in eigen beheer houden of aan ons overlaten. Daarnaast is deze tafel natuurlijk ook tijdens de lunch te gebruiken.

Dit alles voor een kleine vergoeding, op te vragen bij reservering.

Wilt u vergaderen afwisselen met ontspanning? Dan bent u op zorgboerderij Blommendal aan het juiste adres!                                                                                                     

Contact gegevens

Zorgboerderij Blommendal
Kees en Bea Blom
Ruifweg 6
3835PN Stoutenburg
T: 033 – 49 42 435
M: 06 – 25 51 29 64
E: info@zorgboerderijBlommendal.nl
W: www.zorgboerderijBlommendal.nl

Zorgboerderij Blommendal op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Anders Vergaderen Utrecht Zorgboerderij Blommendal
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA