Project omschrijving

Anders Vergaderen bij Vergadercentrum Alticollense in Amersfoort

Vergaderen in een monumentaal pand

Vergadercentrum Alticollense bevindt zich in een monumentaal pand dat in 1956 werd gebouwd als onderkomen voor de oud-katholieke opleiding voor de geestelijkheid. Toen deze in 1969 verhuisde naar Utrecht, werd het gebouw in gebruik genomen als kantoor- en later ook vergadercentrum. In 2019 werd het gebouw geheel gemoderniseerd.

Faciliteiten bij de vergaderlocatie

De 7 eigentijdse en comfortabele vergaderruimtes zijn sfeervol ingericht met respect voor en in lijn met het karakter van het pand. Ze zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die helpen uw bijeenkomsten tot een succes te maken. Denk u daarbij aan een flatscreen, flipover, airconditioning, Wi-Fi en stroompunten op of in de vergadertafels.

Bereikbaarheid

Alticollense is ideaal voor MKB en non-profitorganisaties die gebruik willen maken van een kleinschalige locatie in het hart van Nederland. U vindt ons in het midden van de stad Amersfoort, op een keiworp afstand van station Amersfoort en dichtbij de snelwegen A28 en A1. Er zijn 18 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Alticollense ligt aan de lommerrijke Koningin Wilhelminalaan en beschikt aan de achterzijde over een grote eigen tuin met terras op het zonnige zuiden, waar gasten bij goed weer gebruik van kunnen maken.

Duurzame vergaderlocatie

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op duurzaamheid. We geven hieraan o.a. invulling door zo veel als mogelijk te werken met producten van biologische en/of fairtrade oorsprong. Niet alleen verantwoord, maar ook nog eens heel lekker! Koffie van versgemalen bonen is in diverse variƫteiten verkrijgbaar op verschillende plekken in ons pand. In de vergaderzalen wordt gezorgd voor gekoeld water en staan zoete lekkernijen voor u klaar. Een eenvoudige vergaderlunch of luxe proeverij lunch wordt voor u verzorgd door onze cateraar. Diner en borrel zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer info?

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via vergader@okkn.nl. Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar in verband met onze dienstverlening aan de gasten ter plekke.

Graag tot ziens bij Alticollense!

Contact gegevens

Vergadercentrum Alticollense
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN Amersfoort
T: 033 4613087
E: vergader@okkn.nl

Alticollense op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA