Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Cozinha do Mundo

 

Cozinha do Mundo:

Sarvender Hardin is altijd bedrijfsleider geweest bij grotere horecagelegenheden in Rotterdam. Maar maakt nu het besluit het zelf te willen en kunnen doen. Hierdoor is de wereldkeuken ontstaan, in Rotterdam Zuid. Er verandert momenteel zoveel in Rotterdam Zuid, dat is waarom dat nu the place to be is!

Het restaurant:

Er is in Cozinha do Mundo, een speciale zaal, voor de kleinere gezelschappen. Maar ook kan het gehele restaurant afgehuurd worden voor een vergadering. En dat alles tegen scherpe prijzen, misschien wel de scherpste prijzen in regio Rotterdam. Daarnaast is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar ook de garage van Zuidplein is op loopafstand.

Of het nu een vergadering is voor vijf personen, honderd, met of zonder ontbijt-lunch of diner, wij draaien onze handen er niet voor om. Kortom alles kan in Cozinha do Mundo!

Waarom is Cozinha do Mundo zo uniek?

  • Perfecte uitval naar het openbaar vervoer
  • Uw wensen staan centraal
  • Grotere of kleinere gezelschappen, geen probleem
  • Persoonlijk contact
  • We maken eigenlijk alles zelf; van breakmoment tot een marinade
  • De Rotterdamse “geen woorden maar daden” mentaliteit, geen wens is ons dus te gek.

Mogelijkheden:

Wij beschikken over twee ruimtes die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. De zaal beneden is uitermate geschikt voor kleinere bedrijfsfeestjes, vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties of privé feestjes. Het restaurant zelf is door het team van MUNDO om te toveren tot grotere bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, congressen, presentaties, vergaderingen of andere feestjes.

Ook voor ieder andere gelegenheid waarvoor u een representatieve ruimte nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Wij, als vergaderlocatie, hebben beschikking tot en bar, keuken, lounge gedeelte op de bank, vergadertafels en staan tafels.

Faciliteiten:

Het team van MUNDO heeft faciliteiten zoals een beamer, wifi, flipovers, whiteboards, vergaderblikken, ect. In de keuken kan een passend menu worden verzorgd. Van een eenvoudige lunch tot een prachtig buffet of uitgebreider diner.

 

Contact gegevens

 

Cozinha do Mundo op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA