Project omschrijving

Vergaderen bij De Polderij in Maassluis, Zuid-Holland

Vergaderen bij de Polderij

Bij De Polderij in Maassluis kan je echt Anders Vergaderen. De ruimtes in de oude boerderij zijn namelijk innovatief ingericht op basis van omgevingspsychologie.

Bij De Polderij zijn ze ervan overtuigd dat de juist omgeving je helpt jouw doel te bereiken. Vanuit deze overtuiging hebben zij zes unieke ruimtes gecreëerd waar je inspirerend kunt vergaderen. Hiervoor hebben zij gespeeld met plafondhoogte, meubilair en kleur. Ook controle is een belangrijk ingredient om je op je gemak te voelen. Alle ruimtes hebben dus een eigen thermostaat, dimbare verlichting en verrijdbaar meubilair. Zodat je de ruimte naar je hand kunt zetten om je nóg meer thuis te voelen. Zowel binnen als buiten De Polderij is de natuur het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle bijeenkomst. In de natuur ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen. De boerderij is dus duurzaam verbouwd en alle ruimtes barsten van de groene elementen. Ook de keuken van De Polderij werkt helemaal duurzaam.

6 unieke vergaderruimtes

De ruimtelijke en lichte Schuur is een heerlijke trainingslocatie en leent zich goed voor presentaties, brainstormen en ook om in kleinere groepen uit elkaar te gaan. De plantenbakken in de ruimte zijn verrijdbaar en verdelen de ruimte naar wens. 

– Oppervlak: 53 m2. Capaciteit: maximaal 70 gasten in theateropstelling.

De Schuur staat in directe verbinding met de knusse Vuurplaats en bar. De Vuurplaats is een fijne plek voor een ontspannen dagopening, of een gezellig borrel of mooi streekdiner na afloop. De bar en Vuurplaats vormen in combinatie met de Schuur en bijzondere feestlocatie voor je bedrijfsfeest of jubileum.

– Oppervlak: 130 m2. Capaciteit: maximaal 120 gasten in feestopstelling.

De Opkamer is voorzien van een wat lager plafond, want een laag plafond stimuleert nauwkeurig werken. Ook de warme tinten in onze beslisruimte stimuleren precisie. In de Opkamer neem je effectief beslissingen zonder afleiding.

– Oppervlak: 23 m2. Capaciteit: maximaal 12 gasten rond de tafel.

Een ontspannen gesprek met een coachee, sollicitant of klein team voer je in het Hooiluik. De meest intieme ruimte van De Polderij is huiselijk ingericht met warme tinten en comfortabel meubilair. De setting is warm en toch luchtig en daarmee uitermate geschikt om een gevoelige kwestie te bespreken en nader tot elkaar te komen. 

– Oppervlak: 14 m2. Capaciteit: maximaal 6 gasten in luie stoelen.

In de brainstormruimte, de creatieve Rechter bovenkamer, nodigt natuurlijk licht, een hoog plafond en speelse tafel uit tot vindingrijke ideeën in een informele setting. Creativiteit prikkel je buiten je normale werkcontext, hier is deze Rechter bovenkamer helemaal op ingericht. Maar vooral ook gebruik van de verrijdbare kast met brainstormtools. 

– Oppervlak: 37 m2. Capaciteit: maximaal 20 gasten in creatieve modus.

De actiegerichte Linker bovenkamer leent zich voor een energieke sessie met veel doen, hier werk je jouw actieplannen tot in de puntjes uit op een grote beschrijfbare muur. De ruimte is ook inzetbaar als scrum ruimte, voor een project start up (PSU), of leansessie.

– Oppervlak: 35 m2. Capaciteit: maximaal 12 gasten rond 1 of 2 tafels.

Breinkost

De keuken van De Polderij is onderscheidend met haar ‘Breinkost’. Ook hier hebben de twee jonge eigenaren de wetenschappelijke benadering doorgevoerd, resulterend in voeding voor je brein. De seizoensgebonden gerechten worden met veel zorg samengesteld volgens de formule: gezond + lekker + lokaal + duurzaam = Breinkost!

Koffie thee en fruitwater zijn altijd inbegrepen bij de ruimte.

Duurzaam en persoonlijk

De Polderij staat voor persoonlijk, authentiek, duurzaam en doeltreffend. Eigenaren Tom en Joyce hebben de boerderij gekocht vanuit hun droom om groener te wonen en te werken. Ook hebben zij plannen om hun eigen biologische zachte kaas te maken. Deze plannen zijn nog volop in ontwikkeling. 

Tom en Joyce vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt en benaderen je graag laagdrempelig en persoonlijk. 

Ondersteuning

Tom en Joyce zorgen graag voor een warm ontvangst en de nodige hulp bij de opstart van audio- en visuele middelen. Ook hebben zij een groot netwerk van professionals om zich heen verzameld die kunnen helpen jouw bijeenkomst tot een succes te maken. 

Kortom, bij De Polderij kom je doeltreffend bijeen in het groen!

Arrangementen

Je kunt al een ruimte huren vanaf 1 persoon en vanaf €25,00 per dagdeel. Tom en Joyce denken graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Bereikbaarheid

·       Fiets: met de fiets is De Polderij bereikbaar onder fietsknooppuntnummer 400.

·       Auto: De Polderij ligt op 5 autominuten afstand van de A20. Op de openbare parkeerplaats naast De Polderij kun je gratis en onbeperkt parkeren.

·       OV: de nieuwe Hoekse metrolijn tussen Rotterdam, Schiedam en Hoek van Holland brengt je straks op 10 minuten loopafstand van De Polderij.

·       Watertaxi: wil je eens iets anders? Watertaxi Rotterdam brengt je ook naar De Polderij! Bel of mail ze even om te informeren naar de mogelijkheden.

— ACTIE — 

Omdat secretaressen, managementondersteuners en personal assistants vaak vooral intern alles regelen, zien wij je eigenlijk zelden of nooit. En dat vinden wij best jammer want jij bent vaak wel degene met wie we het meeste contact hebben en die andere mensen enthousiast maakt over onze locatie in het groen. 

Wij hebben dus besloten dat wij jou graag eens in ons zonnetje zetten! Dat doen we in de aanloop naar secretaressedag met 20% korting op de ruimtehuur. Bovendien krijg je een bijzondere uitnodiging speciaal voor jou!

Je vindt meer informatie op: https://depolderij.nl/vergaderingen-events-duurzame-locatie/secretaressedag

Contactgegevens

 

De Polderij op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA