Project omschrijving

Monumentale locatie voor jouw meeting, training of vergadering Het Spaansche Hof in Den Haag, Zuid-Holland

Exclusieve locatie in de Randstad

Congres, vergadering, training of relatiedag? Het Spaansche Hof is een monumentale toplocatie met moderne faciliteiten. Midden in de Randstad, maar dat zou je bijna vergeten als je binnen bent. Je vindt hier namelijk alle rust en privacy voor jou en je gasten. Onze stijlvolle zalen en de riante binnentuin staan exclusief tot jouw beschikking en tillen jouw bijeenkomst naar een hoger niveau.

Stijlvolle zalen voor uw congres of netwerkevent

Het Spaansche Hof beschikt over tien stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin. Elk met een eigen uitstraling en karakter, waardoor je steeds weer verrast wordt. Een plenaire zaal voor keynote speeches en presentaties.

Meerdere subruimtes voor break-out sessies of workshops. En diverse salons en een riante binnentuin om te netwerken of te dineren. Het Spaansche Hof leent zich perfect voor een congres, seminar, netwerkevent of klantendag.

Ontvang tot 400 gasten in dit zeventiende-eeuwse stadspaleis, gelegen in de oude binnenstad van Den Haag.

Het Spaansche Hof exclusief te huur

Op zoek naar een inspirerende plek om in alle rust na te denken, gedachten aan te scherpen en gesprekken op topniveau te voeren? Het Spaansche Hof beschikt over een tiental ruimtes en zalen, voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Uiteraard met stijlvolle ontvangstruimtes voor de pauzemomenten en een afsluitende borrel of diner. Perfect voor een vergadering, boardroommeeting, brainstormsessie, training of workshop.

Het best bewaarde geheim van Den Haag

Neem contact met ons via onderstaande invulvelden of gegevens en ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis.

Contact gegevens

 

 

Het Spaansche Hof op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA