Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Pitch Power in Scheveningen, Zuid-Holland

Pitch Power Scheveningen

Pitch Power is gelegen aan de mooie jachthaven van Scheveningen. Vanuit Pitch Power heeft u een indrukwekkend uitzicht over zowel de zee als de dynamische jachthaven. De perfecte locatie om inspanning en ontspanning te combineren!

USP’S van Pitch Power

  • Vergaderen met zicht op zee én de jachthaven van Scheveningen
  • Een kleinschalige en huiselijke omgeving
  • Meerdere (strand) activiteiten mogelijk
  • Meerdere overnachtingsmogelijkheden 

Het bij elkaar brengen van mensen

U kunt bij Pitch Power terecht voor business meetings, coaching- teambuilding en inspiratie sessies. Het doel van Pitch Power is het bij elkaar brengen van mensen voor start-ups en crowdfunding. Ook voor private dining en overnachten kunt u bij Pitch Power terecht!

Professioneel zaken doen in een persoonlijke ambiance

In combinatie met de top restaurants als Encore-by-Simonis, SuzieQ en Catch-by-Simonis verzekert u van de juiste sfeer bij vergaderingen, coaching, trainingen en het ontvangst van klanten. U kunt natuurlijk zaken doen in een restaurant of een vergaderplek, wij bieden u echter de mogelijkheid een waardevolle personal touch toe te voegen.

Overnachtingsmogelijkheden

Binnen Pitch Power is er de mogelijkheid tot overnachten. Daarnaast is er privé parkeergelegenheid beschikbaar. Binnen de locatie is het niet toegestaan om te roken maar het balkon biedt deze gelegenheid wel. Voorderest is er ook een whirlpool en stoomcabine aanwezig om heerlijk in te ontspannen.

Op loopafstand van het strand

Het strand is op loopafstand en u heeft alle faciliteiten van Den Haag om de hoek. Aangezien Pitch Power op zo’n mooie locatie gelegen is vinden wij het zonde om deze ruimte niet voor meerdere activiteiten te benutten. Daarom werken wij samen met partners om zaken op een professionele manier vorm te geven.

(Strand)-activiteiten toevoegen aan een meeting?

Wilt u uw business meeting combineren met een activiteit dan heeft u hiervoor veel uiteenlopende mogelijkheden zoals zeilen, powerboat varen, virtual reality, flight-simulation of bijvoorbeeld beach volley. Door inspanning met ontspanning te combineren stellen wij u in staat het beste in mensen naar boven te halen, en dat allemaal met het mooiste uitzicht wat u zich kunt voorstellen…

Vergaderen bij Pitch Power

Wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen, neem contact met ons op en wij maken een passende offerte op maat voor u.

Contact gegevens

Pitch Power
Hellingweg 50
2583 WH Den Haag
T:  06 15519071
E:  info@pitch-power.nl
W: www.pitch-power.nl

Pitch Power op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA