Vergaderen in Amsterdam

Kent u dat? Dat u na afloop van een vergadering denkt: “wel een aardige bijeenkomst, maar echt energie krijg ik er niet van.” Of “we hebben het hier nu al vijf keer over gehad, maar er komt uiteindelijk niks van de gemaakte afspraken”. Dan is het tijd ‘a change of scenery’.

Vergadering in de hoofdstad

Ga eens vergaderen in een stad die bruist van energie! Ga eens vergaderen in Amsterdam. Onze hoofdstad biedt diversiteit, sfeer en genoeg bijzondere, unieke en kleinschalige vergaderlocaties voor uw meeting, workshop, training of zakelijke bijeenkomst.

Bij Anders Vergaderen vindt u diverse locaties voor een vergadering, meeting of workshop in Amsterdam.

Amsterdam

Amsterdam, mooie stad. Amsterdam, onze hoofdstad. De stad waar altijd van alles te doen is. De stad met een heerlijke sfeer. De stad waar niets te gek is.Het gerinkel van de tram. Van de betoverende grachtengordel tot de levendige Wallen, en van de drukte van het Rembrandtplein tot de rustige woonwijken van Oud Zuid – Amsterdam is verrassend in variatie. De ene tent heeft haar deuren nog niet geopend of een andere hotspot is al in de buzz. In Amsterdam verveel je je nooit.

Bekijk ons aanbod voor vergaderlocaties in Amsterdam in de provincie Noord-Holland.