Vergaderlocaties voor workshop of meeting

De perfecte vergader locatie draagt bij aan de inhoud van de sessie. Deze boek je natuurlijk bij Anders Vergaderen.

Een goede en mooie vergader locatie kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen voor de zakelijke bijeenkomst, workshop of meeting. Een vergader locatie met een prettige sfeer, de juiste faciliteiten én een boeiende omgeving zullen uw collega’s of medewerkers zeker waarderen. Anders Vergaderen biedt een vergader locatie die net even anders is dan de gebruikelijke vergader locatie in Nederland, op het water of net over de grens. Net wat u wilt.

Inspirerende vergaderlocatie

De huidige economie wordt gekenmerkt door toenemende concurrentie, groeiende werkdruk en een diversiteit aan complexe vraagstukken. Daardoor wordt de vraag naar goede ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten steeds groter. Door deze ontwikkeling wordt het bedrijfsleven ‘gedwongen’ om anders te denken en creatief te zijn. En creativiteit komt nou eenmaal beter tot uiting op een inspirerende vergaderlocatie. Wat dacht u van een zeilschip als vergader locatie? Of misschien een oude boerderij als vergader locatie? Bij ons vindt u diverse mogelijkheden tot een maximale capaciteit van 30 personen.

Bekijk direct ons aanbod in Nederland, historisch of modern? Toch wat anders? Kies uw eigen criteria, op zoek naar uw ideale vergader locatie!