kaart tonen

Landgoed de Hoevens

Op een prachtig cultuurhistorisch plekje, midden in de natuur vlakbij Tilburg en Breda, vind je jouw eigen 'hutje op de hei'. Op het eeuwenoude landgoed De Hoevens vergader je met de voeten in het gras of voor de haard in een sfeervol gerenoveerde monumentale Vlaamse Schuur.

 • Voordelen Vlaamse Schuur
 • Voordelen Eeuwenoud Landgoed
 • Voordelen Overnachtingsmogelijkheid

Omschrijving

Landgoed de Hoevens: duurzaam vergaderen in de natuur

Warm, sfeervol, maar vooral rustig gelegen. Dat is vergaderlocatie ‘de Vlaamse Schuur’ op Landgoed de Hoevens. Hier brainstorm je bij de haard. Doe je al wandelend over het eeuwenoude landgoed inspiratie op voor een nieuw concept. Of hak je samen rond de gezellige tafel knopen door. De Vlaamse Schuur heeft twee kleinschalige vergaderruimtes onder één dak, die sfeervol zijn ingericht, van alle gemakken  zijn voorzien en geschakeld kunnen worden tot één grote vergaderlocatie.

Maar dat is niet alles. In de Vlaamse Schuur zijn diverse comfortabele slaapvertrekken aanwezig. Na een intensieve dag vol vergaderen en brainstormen geniet je daar midden in die prachtige natuur van een zalige nachtrust.

Stippen we graag nog de bereikbaarheid aan (gemakkelijk!), de ambiance (uniek!), de catering (met verse seizoensproducten!), de faciliteiten (alles!) en de mogelijkheden in de omgeving (talloos!). Wat ons betreft is Landgoed de Hoevens écht een verborgen vergaderparel in Brabant.

Jacqueline Paashuis Contactpersoon
 • Landgoed de Hoevens
 • Goorstraat 1a
 • 5131 RG Alphen (Noord-Brabant)
reserveringsaanvraag
kaart sluiten
Aanvraag
Belverzoek

Reserveringsaanvraag

U kunt deze vergaderlocatie vrijblijvend reserveren. Een reservering is nog geen boeking.

  Ontvang maandelijks de uniekste vergaderlocaties!
  Ja, ik wil eenmalig meer informatie ontvangen over Notulen Software

  Laat ons terugbellen

  Laat uw contactgegevens achter en Landgoed de Hoevens neemt z.s.m. contact met u op.

  Jacqueline Paashuis Contactpersoon


   Telefoonnummer

   06-27100048