kaart tonen

Landgoed de Hoevens

Op een prachtig cultuurhistorisch plekje, midden in de natuur vlakbij Tilburg en Breda, vind je jouw eigen 'hutje op de hei'. Op het eeuwenoude landgoed De Hoevens vergader je met de voeten in het gras of voor de haard in een sfeervol gerenoveerde monumentale Vlaamse Schuur.

 • Voordelen Vlaamse Schuur
 • Voordelen Eeuwenoud Landgoed
 • Voordelen Overnachtingsmogelijkheid

Omschrijving

Landgoed de Hoevens: vergaderen op een eeuwenoud landgoed

Warm, sfeervol, maar bovenal uniek gelegen, op een prachtig plekje in de natuur. Dat is vergaderlocatie ‘de Vlaamse Schuur’ op Landgoed de Hoevens. Hier brainstorm je met je voeten in het gras. Doe je al wandelend over het eeuwenoude landgoed inspiratie op voor een nieuw concept. Of hak je samen rond de gezellige tafel knopen door. ‘De Vlaamse Schuur’ staat exclusief tot jouw beschikking: geen andere bedrijvigheid dus. Ook uniek is dat deze locatie uit verschillende ruimtes bestaat. Hierdoor kun ontspannen en vergaderen combineren. Of even apart gaan zitten voor een coaching gesprek. 

Komen je gasten van ver of wil je een meerdaagse meeting organiseren? In ‘de Vlaamse Schuur’ kun je ook overnachten! Er zijn 8 slaapkamers waar in totaal 16 personen kunnen overnachten. 

Stippen we graag nog de bereikbaarheid aan (gemakkelijk!), de ambiance (uniek!), de catering (met verse seizoensproducten!), de faciliteiten (alles!) en de mogelijkheden in de omgeving (talloos!). Wat ons betreft is Landgoed de Hoevens écht een verborgen vergaderparel in Brabant.

Jacqueline Paashuis Contactpersoon
 • Landgoed de Hoevens
 • Goorstraat 1a
 • 5131 RG Alphen (Noord-Brabant)
reserveringsaanvraag
kaart sluiten
Aanvraag
Belverzoek

Reserveringsaanvraag

U kunt deze vergaderlocatie vrijblijvend reserveren. Een reservering is nog geen boeking.

  Ontvang maandelijks de uniekste vergaderlocaties!
  Ja, ik wil eenmalig meer informatie ontvangen over Notulen Software

  Laat ons terugbellen

  Laat uw contactgegevens achter en Landgoed de Hoevens neemt z.s.m. contact met u op.

  Jacqueline Paashuis Contactpersoon


   Telefoonnummer

   06-27100048