kaart tonen

Next Level Charters & Events

Welkom aan boord van de BRUT! Dit intieme, luxe jacht heeft alles aan dek voor een bijzondere dag op het water. Of je nu uitvaart voor een zakelijke training, meeting of om te vergaderen op het water, een kleinschalig bedrijfsfeest of gewoon een gezellig dagje uit met het team.

 • Voordelen Luxe Sportjacht
 • Voordelen Varend Vergaderen
 • Voordelen Vergaderen op een eiland

Omschrijving

Bijzonder vergaderen op een luxe jacht

Het luxe jacht van Next Level Charters is werkelijk van alle gemakken voorzien en speciaal uitgerust om haar gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Laat je meevoeren met de rust en ruimte van het water. Geniet van het comfort van de boot, lekker eten en drinken, en dompel je onder in een portie gezelligheid en fijne, persoonlijke aandacht.

Op het water kom je meteen los van de dagelijkse ‘sleur’ en prikkels, kun je meer ontspannen, heb je een creatieve geest, ontstaan de mooiste ideeën en maak je de beste verbindingen.

De ideale plek dus om na een onzekere periode van werken op afstand de banden tussen collega’s te versterken. En zakelijk de neuzen weer in dezelfde richting te krijgen.

Daarnaast vind je bij BRUT wat ons betreft precíes dat wat een zakelijke dag een succes maakt: de unieke combinatie van jarenlange horeca-ervaring en echte liefde voor het vak. Van inspirerend kleinschalig event of zomaar een middagje varen: iedereen voelt zich direct welkom aan boord.

Jennefer Scherhage Contactpersoon
 • Next Level Charters & Events
 • Herenweg 100
 • 1431 GX Aalsmeer (bij Leimuiden)
reserveringsaanvraag
kaart sluiten
Aanvraag
Belverzoek

Reserveringsaanvraag

U kunt deze vergaderlocatie vrijblijvend reserveren. Een reservering is nog geen boeking.

  Ontvang maandelijks de uniekste vergaderlocaties!
  Ja, ik wil eenmalig meer informatie ontvangen over Notulen Software

  Laat ons terugbellen

  Laat uw contactgegevens achter en Next Level Charters & Events neemt z.s.m. contact met u op.

  Jennefer Scherhage Contactpersoon


   Telefoonnummer

   06 48187675