kaart tonen

TOBACCO – Events & Livestream Studios Amsterdam

Middenin in het bruisende centrum van Amsterdam, aan dé theaterstraat van de stad, de Nes, is een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en vergaderlocatie. TOBACCO Theater Amsterdam is de klinkende naam van dit unieke pand vol ongekende mogelijkheden.

 • Voordelen Voormalige Tabaksveiling
 • Voordelen Centrum Amsterdam
 • Voordelen Centraal

Omschrijving

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! 

TOBACCO; een indrukwekkende event locatie met negen eigenwijze zalen en zeven fully equipped livestream studios in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af!

De eigen keuken-equipe op Michelin niveau, de innovatieve livestream studios (www.livestreamstudiosamsterdam.nl) en de gepassioneerde club medewerkers zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen met haar hooggeëerde gasten fysiek én online. TOBACCO is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van machtige events en culturele pareltjes. Niet voor niets is TOBACCO de afgelopen jaren verkozen tot de meest inspiratievolle locatie van Nederland.

Nina Pedroli Contactpersoon
kaart sluiten
Aanvraag
Belverzoek

Reserveringsaanvraag

U kunt deze vergaderlocatie vrijblijvend reserveren. Een reservering is nog geen boeking.

  Laat ons terugbellen

  Laat uw contactgegevens achter en TOBACCO – Events & Livestream Studios Amsterdam neemt z.s.m. contact met u op.

  Nina Pedroli Contactpersoon


   Telefoonnummer

   020 330 0670