kaart tonen

Jacobshoeve Bakkum

De Jacobshoeve Bakkum is een prachtige langhuisstolp uit 1930, gelegen aan de voet van het Noord-Hollandse Duinreservaat. De oude woonboerderij is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot B&B én kleinschalige vergaderlocatie. Hier kun je in het gezellige Voorhuis met maximaal 12 personen terecht voor meetings en workshops.

 • Voordelen Loopafstand strand
 • Voordelen Historische Boerderij
 • Voordelen Landelijk gelegen

Omschrijving

Duurzaam vergaderen bij Jacobshoeve Bakkum!

Niet alleen de ligging van de Jacobshoeve Bakkum is geweldig: randje Randstad en vlakbij de zee en de duinen. Binnen is de sfeer dankzij de inrichting van gastvouw Nancy, aangenaam gezellig, kleurrijk, licht en authentiek. Veel meubels hebben een geschiedenis: een tafel van haar toen al hippe oma, een andere gered uit de kantoorvilla van haar eerste job. Bont geschilderde kantoorstoelen, een opgeknapte kapstok uit de kringloop en een prachtig kunstwerk uit Indonesië zijn de sfeermakers.

Bovendien staat duurzaamheid hoog op het lijstje: de Jacobshoeve wekt al haar eigen elektriciteit op met 32 zonnepanelen! Nancy werkt daarnaast met zoveel mogelijk biologische en Fairtrade producten (oa uit eigen tuin), maaltijden-op-maat om voedselverspilling te voorkomen en materialen worden hergebruikt.

Professionaliteit staat ook bij deze kleinschalige vergaderlocatie uiteraard voorop: aan het plafond vind je akoestische panelen, er staat een prima flatscreen en de keuken is van alle gemakken voorzien.

De ligging, de sfeer, het eten, het buitengevoel én het duurzame karakter bij elkaar maken de Jacobshoeve een kleinschalige vergaderlocatie waar je, wat ons betreft, vaak en heel graag terugkomt!

Nancy Jansen - Vreeburg Contactpersoon
 • Jacobshoeve Bakkum
 • Bleumerweg 49
 • 1901MJ Castricum
reserveringsaanvraag
kaart sluiten
Aanvraag
Belverzoek

Reserveringsaanvraag

U kunt deze vergaderlocatie vrijblijvend reserveren. Een reservering is nog geen boeking.

  Ontvang maandelijks de uniekste vergaderlocaties!
  Ja, ik wil eenmalig meer informatie ontvangen over Notulen Software

  Laat ons terugbellen

  Laat uw contactgegevens achter en Jacobshoeve Bakkum neemt z.s.m. contact met u op.

  Nancy Jansen - Vreeburg Contactpersoon


   Telefoonnummer

   0611861984