Project omschrijving

Vergaderen in Zeeland! Vergaderen nabij het strand! Vergaderhuis Walcheren, Zeeland

 

Uw meeting, training of workshop in Zeeland?

Even weg uit de drukte, midden op het platteland, een plek exclusief voor uw team of groep.  Locatie Vergaderhuis Walcheren geeft u een gevoel van ruimte & rust en zorgt ervoor dat u helemaal uit de zakelijk sfeer wordt getrokken. Dat is vaak een goede basis voor een constructief gesprek of nieuwe creatieve ideeën!

Buiten heeft u ook een enorme tafel om in de zomer buiten te vergaderen, maar u kunt tijdens een break out of tijdens een afsluitende borrel of BBQ ook in onze buiten lounge banken neerstrijken.

Meliskerke is een dorp midden op het eiland Walcheren waar het buitenleven heerlijk is. Het is goed te bereiken via de snelweg, maar onze ervaring leert dat de mensen via de meer landelijke route (via de N57of N59) al een beetje ‘in de stemming komen’.

Huiselijke vergaderen in Zeeland, bij Vergaderhuis Walcheren

Uw besprekingen of vergaderingen vinden plaats aan de robuuste keukentafel. De ontspannen, huiselijke sfeer zorgen dat je samen de mouwen opstroopt en juist díe informele sfeer is het waar u in wilt zitten. Het Vergaderhuis is met haar heerlijke grote tuin exclusief te huur.

Heerlijk break-out of teambuilding bij locatie het Vergaderhuis

Per seizoen kunt u met uw groep of team erop uit trekken in een pauze of break-out. In de zomer genieten op het strand – wat om de hoek gelegen is – misschien zelfs een lesje kite surfen als teambuilding toevoegen? En door de openslaande deuren loopt u zo naar de tuin.

In de herfst uitwaaien en genieten van de verkleuringen van de natuur of de woeste zee, kaplaarzen aan & gaan! Tijdens de koude wintermaanden steekt u de open haard en kaarsen aan. In de naastgelegen verbouwde schuur is een sauna, pooltafel en tafeltennis tafel aanwezig, dus ook binnen genoeg ontspanning. In de lente neemt u een kijkje in de mooie tuin waar alles weer tot bloei komt, of wandelt u met uw collega’s in alle rust van het platteland.  Natuurlijk kunt u ook nog naar de 18 holes golfbaan op een kwartiertje rijden van het Vergaderhuis (Domburg).

Vergaderen en lunch / diner

Het huis is comfortabel, modern en industrieel van karakter. Onze gasten zijn het unaniem met elkaar eens dat het een gezellige uitstraling heeft en een zeer goed geoutilleerde keuken. Voor de lunch en/of het diner zorgt u in in principe zelf. Uiteraard kunnen we behulpzaam zijn in het regelen van een lunch of diner, maar in principe bent u zelfvoorzienend. Koffie en thee apparatuur aanwezig.

Teambuilding Zeeland

Het Vergaderhuis ligt midden op Walcheren, vlakbij Zoutelande, Domburg en Middelburg. Er is een heleboel te doen, te denken valt aan:

  • er op de fiets op uittrekken tijdens een break out (fietsen kunnen afgeleverd worden)
  • een lange wandeling maken,
  • teambuildingsactiviteiten op het nabij gelegen strand toevoegen van het bezoek
  • golfen op de nabijgelegen 18e holes golfbaan
  • genieten van de absolute rust in de heerlijk ruime tuin.

Vergaderfaciliteiten bij Vergaderhuis Walcheren

De vergaderruimte kan tot maximaal 14 deelnemers gebruikt worden en bevat een beamer en flipover.

Vergaderen en overnachten

Wilt u blijven overnachten dan kan dat ook, we hebben 7 slaapkamers en 3 badkamers. Mocht u meer slaapkamers nodig hebben, dan kunnen we u helpen deze in de buurt te vinden.

Meer informatie over onze locatie?

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op onderstaand invulformulier, wij denken graag met u mee!

 

Contact gegevens

Vergaderhuis Walcheren
Karien Evers
Mariekerke 8
4365 NL Meliskerke
M: 06 45 74 86 35
E: VergaderhuisWalcheren@gmail.com
W: www.familievakantiehuiswalcheren.nl/

Vergaderhuis op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Huiselijk vergaderen, traingen aan de keukentafel in het Vergaderhuis Walcheren in Meliskerke, Zeeland
Buiten vergaderen of traingen in het Vergaderhuis Walcheren in Meliskerke, Zeeland
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA