Over ons

Wat maakt ons anders?

Nederland kent vele honderden vergaderlocaties, maar welke past het best bij jouw doelstellingen en waarom? Om die keuze iets makkelijker te maken selecteert Anders Vergaderen heel bewust per regio een kleine, maar diverse selectie aan vergaderlocaties. Vergaderlocaties die niet alleen qua uitstraling en omgeving ‘anders’ zijn, maar waarbij vooral de persoonlijke benadering, betrokkenheid en begeleiding van de eigenaren centraal staan.

Anders Vergaderen is het nieuwe normaal.

‘Het nieuwe normaal!’ Of deze term je nu wel of niet aanspreekt, feit is dat de (post) Corona wereld er in vele opzichten anders uitziet. Dat geldt vooral voor de manier waarop we met elkaar in contact staan (1,5 meter afstand of meer) en blijven. En dus ook voor de manier we op vergaderen!

Het praktisch delen en bespreken van projectvoortgang en resultaten kan natuurlijk uitstekend op kantoor of op afstand. Bijvoorbeeld vanuit huis. Maar voor het opdoen van echt nieuwe ideeën, innovatieve oplossingen en het creëren van meer betrokkenheid én draagvlak zijn die omgevingen zo ongeveer de laatste waar je dat zult vinden. Waar wel? Bij de vergaderlocaties van Anders Vergaderen.