kaart tonen

Contentmade

Maria is online content strateeg en growth specialist van het eerste uur. Met een grote passie voor SEO en nieuwe projecten. Als opgeleid journalist heeft zij in 2006 de websites van ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration opgezet, gevolgd door vele andere online titels, apps en social kanalen (oa Cosmopolitan, Harpers Bazaar) van uitgeverij Hearst.

In 10 jaar tijd wist zij als digital founder en chief ELLE.nl te laten groeien tot één van de grootste vrouwensites van Nederland met miljoenen bezoekers per maand en een plek in de top 3 grootste magazines op social media naast Linda..

2017 was het jaar van de ommezwaai: Maria wilde een nieuwe weg inslaan en heeft begin dat jaar haar eigen bedrijf opgericht om weer dat kunnen te doen wat zij het leukste vindt aan online. Van niets íets maken. Ondernemers – groot en klein – helpt zij nu hun weg te vinden in de digitale wereld vol ongekende mogelijkheden. Want ieder bedrijf heeft dankzij internet de mogelijkheid om een publiek aan te spreken en de juiste klanten aan te trekken. Áls zij de juiste middelen inzetten. En Maria weet ondertussen als geen ander welke online middelen voor snelle en doelgerichte groei zorgen. Ze staat ondernemers – samen met haar digitale netwerk – dan ook graag bij dmv eerlijk advies, hands on tips of SEO copywriting, consult of strategie, een workshop of waar de ondernemer in kwestie dan ook behoefte aan heeft.

Een aantal van haar (vaste) klanten zijn ANWB, IKEA, Fontys Hogescholen, 24Kitchen, Kolibrie Next, BAQ-fiets, All Things Mochi en natuurlijk Anders Vergaderen. Daarnaast is zij content en growth director van een online tech start-up.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op haar site: www.contentmade.nl