kaart tonen

Meetingreview

Marco en Robert zijn online reputatiemanagers en initiatiefnemers van MeetingReview. Toen beide heren als sales manager nog werkzaam waren voor een bank organiseerden ze met grote regelmaat meetings en events. Wat ze misten was het lezen van ervaringen van andere gasten. Er is veel keuze maar hoe tevreden zijn mensen nu over het eten & drinken, de mogelijkheden in de zaal, de bereikbaarheid van de locatie en is deze eenvoudig te boeken.

Op deze en andere vragen zochten ze antwoorden maar vonden geen antwoorden. Kortom, een gat in de markt. In 2013 zijn zelf een platform gestart waar gastervaringen centraal staan. Op MeetingReview kunnen alle locaties en diensten die actief zijn in de meeting en eventbranche zichzelf aanmelden en starten met reviews. Vanwege de onafhankelijke positie is MeetingReview uitgegroeid tot het grootste en meest betrouwbare platform om ervaringen te lezen over meeting en eventlocaties en meetingdiensten. Ruim 5000 locaties en 900 diensten zijn actief en je kan er meer dan 30.000 ervaringen lezen.

Daarnaast hebben ze veel onderzoek gedaan naar het belang van reviews voor je online reputatie en daar een handboek over geschreven die de deelnemers ontvangen als ze partner worden. Ook verzorgen ze lezingen en trainingen over hoe je aan je online reputatie kan werken door gebruik te maken van reviews. Uiteindelijk levert een goede online reputatie je meer boekingen op tegen een betere prijs. Ook via Anders Vergaderen.

Over de samenwerking met Anders Vergaderen zijn ze zeer enthousiast. Er staan locaties op die zeer speciaal zijn en ook bij de heren in de smaak vallen. De vermelding van je gemiddelde reviewscore laat ook zien dat Anders Vergaderen waarde hecht aan de onafhankelijkheid van gastervaringen.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de site: https://www.meetingreview.com/