kaart tonen

Notulensoftware

Notulen Software, partner van Anders Vergaderen, is een online tool die jouw passieve vergaderingen om zet in actieve meetings!

Notulen Software stroomlijnt het gehele vergaderproces: van voorbereiding tot verslaglegging én van afwikkeling tot opvolging. Dus wil jij meer resultaat halen uit jouw meetings? Volg dan de filosofie van Notulen Software oprichter Dion Duimel: “De afgelopen 3 jaar heb ik mij verdiept in de wereld van vergaderingen, vergaderprocessen en de verslaglegging bij honderden organisaties. De inzichten zijn gebundeld in een unieke methodiek waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Dus wil jij meer resultaat halen uit jouw meetings? Volg dan onze filosofie en gebruik Notulen Software om snel en eenvoudig een grote stap te zetten naar efficiënte meetings.

Met Notulen Software kun je tot 60% tijd besparen voor, in en na afloop van al jouw meetings. Dit scheelt jouw organisatie op jaarbasis duizenden euro’s!” Een account maken is gratis, indien jij functionaliteit mist kun je zelf kiezen om op enig moment te upgraden. Zo heb je de touwtjes in handen en kun je het pakket kiezen dat bij jou past (free, pro of corporate).

Meer weten over de activiteiten van Notulensoftware? Bekijk hier hun site: https://notulensoftware.nl/