Vergaderlocaties Den Haag

Den Haag is een van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en de ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘de stad van vrede en recht’. Niet voor niets dat vele bedrijven zich in Den Haag gevestigd hebben of dat Den Haag wordt gekozen als ideale locatie voor een vergadering.

Uw meeting, workshop of training in Den Haag?

Bij Anders Vergaderen vindt u diverse vergaderlocaties in en rondom Den Haag. Vergaderlocaties die kleinschalig en uniek zijn en die u inspireren en motiveren het maximale uit uw bijeenkomst te halen. Wij bieden vergaderlocaties met een capaciteit tot 30 personen. In Den Haag vindt u vergaderlocaties zoals het Film Atelier of Om De Hoek. Beide vergaderlocaties bevinden zich in het centrum van Den Haag, zodat alle faciliteiten in de buurt zijn. Bovendien zijn de vergaderlocaties daardoor zeer goed bereikbaar.

Bekijk ons aanbod in de provincie Zuid-Holland en vind daar de vergaderlocaties in Den Haag.

Wat maakt vergaderen in Den Haag zo bijzonder?

Stad aan zee! De 11 kilometer strand in de achtertuin geeft Den Haag altijd iets extra’s. De blik op de vrije horizon, de frisse zeelucht en de stoere surfers roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. Den Haag is ook een koninklijke stad met een hoog aaibaarheidsgehalte. De Koninklijke Familie kun je tenslotte zomaar tegenkomen op straat.
Met smaak, zo eten we in Den Haag. Van erwtensoep tot tarte tatin. Zo komt de vis verser dan vers uit de zee. En dat proef je: in de Scheveningse visrestaurants, op het strand maar ook in diverse gelegenheden in hartje centrum. Mooie toevoeging op uw vergadering toch?