Vergaderruimte

Anders Vergaderen helpt u graag bij het vinden van de ideale vergaderruimte voor uw bijeenkomst. Wij bieden kleinschalige, inspirerende en unieke vergaderruimtes met een maximale capaciteit tot 30 personen. Een vergaderruimte in Nederland, op het water of net over de grens vindt u bij Anders Vergaderen.

De huidige economie vraagt ondernemers en het bedrijfsleven om creatief te zijn. Er is constante vraag naar innovatieve idee├źn en onderscheidende diensten. Om creatief te kunnen zijn is een inspirerende vergaderruimte heel belangrijk. Daarom is een fijne en prettige vergaderruimte met een mooi uitzicht, goede sfeer en die alle benodigde faciliteiten bezit. Precies wat u nodig heeft. Vergaderen kan heel leuk zijn, juist wanneer u het eens ‘anders’ doet. Kies daarom eens voor een vergaderruimte die anders is, bijvoorbeeld een zeilschip, woonboot, landgoed of villa. U zult zien dat de juiste vergader ruimte de productiviteit en creativiteit van uw collega’s, zakenrelaties of werknemers zal verhogen.

Bekijk direct ons aanbod in Nederland, op het water of net over de grens en vind uw ideale vergaderruimte.
Vergaderen kan heel leuk en effectief zijn, vooral als u het eens anders wilt doen. Kies eens voor een unieke en inspirerende vergaderzaal op een mooie locatie. Dan zult u merken dat de vergaderzaal bijdraagt aan het succes van een bijeenkomst. Dus vergader eens anders, bijvoorbeeld in de buitenlucht, in een luxe grachtenpand, op een zeilboot of in een boerensuite. Bij ons kunt u terecht voor een vergaderzaal met een maximale capaciteit van 30 personen: kleinschalig dus. U kunt zoeken per provincie of gericht naar locaties op het water of net over de grens. Zo vindt u uw geschikte vergaderzaal

Bekijk het aanbod voor een vergaderzaal die net even anders is.