Praktische informatie voor Vergaderlocaties en – boekers – ‘Coronaproof’ Vergaderen …

… helaas niemand kan het nog voor 100% garanderen. Ook wij niet. Maar wat we wel kunnen doen is de beschikbare richtlijnen, verschillende interpretaties en tips die wij kunnen vinden zo compact- en praktisch mogelijk in kaart brengen. En dát doen we met plezier.

Dus wil jij dus – zo goed mogelijk geïnformeerd – met een gerust hart vergaderen, trainen of brainstormen lees dan hieronder hetgeen wij aan informatie voor je gevonden hebben.

Verzoek! Mocht jij in het onderstaande onjuistheden signaleren of aanvullende praktische tips voor ons hebben, dan vernemen wij dit uiteraard graag!

(Disclaimer: Onderstaande informatie is o.a. afkomstig van www.rijksoverheid.nl. Wij houden deze informatie – met het oog op vergaderen in Coronatijd – zoveel mogelijk voor je in de gaten. Aangezien de overheid de instructies en voorschriften echter regelmatig verandert en deze nogal algemeen- en vaak multi-interpretabel van aard zijn, kunnen we helaas geen enkele verantwoordelijkheid nemen en/of aansprakelijkheid aanvaarden voor de actualiteit en/of juistheid van het onderstaande.

Verder filteren
  1. Bepaal jouw wensen & ga op zoek naar een locatie!

    Kijk aan welke eisen de locatie moet voldoen. Sfeer, provincie, aantal personen?

  2. Zoek tussen onze unieke & inspirerende locaties...

    Zoek tussen de bijzondere & inspirerende locaties die wij aanbieden. Laat je verrassen!

  3. Vind jouw locatie en kom direct met ze in contact!

    Vind de geschikte vergaderlocatie en kom direct in contact met de contactpersoon!